Dnes pro Vás máme ukázku naší práce. Jedná se o dioptrické sluneční brýle přizpůsobené na míru potřebám zákazníka.

Vpravo kontrastní oranžová, vlevo zabarvená hnědá po 1 minutě pod UV lampou

Obruba Porsche design, původně s tmavě zelenými zorníky.

Dioptrické brýlové čočky Rodenstock Impression Mono Plus 0,8 ColorMatic IQ SunContrast v mechanicky odolném materiálu 1,6 s vrstvou Solitaire Protect Sun.

 

Brýlové čočky jsou vyrobeny zakázkově tak, aby odpovídali správným dioptriím zákazníka na dálku, navíc mají relaxační přídavek do blízka 0,8 dioptrie pro snazší pohled na blízko a na palubní desku vozu. Přesto perfektně kopírují prohnutí obruby, a tak si zachovávají skvělý sportovní vzhled. Využili jsme požadavku zákazníka na sportovní činnosti a zvolili kontrastní oranžovou barvu, která je vynikající například na lyže, ale i za volant auta. Brýlové čočky se navíc na slunci zabarvují do hněda, takže poskytují vysoký kontrast a zároveň chrání oko před slunečními paprsky. Zabarvení je proměnlivé od 40 % oranžové do 85 % hnědé. Čočky jsou tedy vhodné na využití do mlhy nebo vám rozjasní podmračený den.

Povrchová úprava Solitaire Protect Sun je kvalitní antireflexní vrstva, která je z přední strany bezbarvá, takže esteticky neruší vzhled brýlí a zároveň propouští do oka dostatek světla. Navíc je to vrstva snadno čistitelná a prach odpuzující, což zajistí dlouhou životnost brýlových čoček. Na vaše přání je možné tyto brýlové čočky také kombinovat s lehkou zrcadlovou vrstvou, která odrazí ještě další část slunečních paprsků.